Retouren

Retouren

30-dagen geld terug garantie
Als u van gedachten verandert over wat u bij ons hebt gekocht, kunt u dit binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen retourneren. Neem contact met ons op voor het juiste retouradres. Geretourneerde goederen moeten voldoen aan de koopwaar in een geheel nieuwe staat, anders kunnen we deze aan u retourneren, op uw kosten, en deze kunnen niet worden gerestitueerd.

Productfout
Als u problemen ondervindt met de items die u hebt ontvangen of die verkeerd zijn, moet u deze binnen 30 dagen retourneren voor terugbetaling of vervanging. Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet uw product in de originele verpakking worden geretourneerd.

Komt terug
U bent verantwoordelijk voor het betalen van de vracht voor uw geretourneerde artikelen. Verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de terugbetaling van de terugbetaling afgetrokken.

Terugbetaling
Na ontvangst en controle van uw retour sturen wij u een e-mail met de mededeling dat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We informeren u ook over uw goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave binnen 5-12 werkdagen verwerkt en wordt de terugbetaling teruggestort op uw account. Als u via PayPal betaalt, wordt de teruggave weergegeven als uw accountsaldo. Als u betaalt met een creditcard of bankpas, wordt de terugbetaling teruggestort op uw bankrekening. Neem voor meer informatie contact op met PayPal of neem contact met ons op.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw producten uit te wisselen variëren.
Als u meer dan $ 50 verzendt, overweeg dan om een ​​traceerbare bezorgservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen.
Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade of verlies dat kan optreden tijdens het transport.